Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και την διασφάλιση της ασφάλειας  των συναλλαγών, δίνουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής ώστε να βρείτε αυτόν ου σας ταιριάζει.

Διαδικασία :

Μόλις επιλέξετε τα είδη που θέλετε να παραγγείλετε επιλέγετε το καλάθι σας, ώστε να ελέγξετε  την παραγγελία σας. Στη συνέχεια επιλέγετε «ΤΑΜΕΙΟ» συμπληρώνετε τα στοιχεία της φόρμας και επιλέγετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα: Δεκτές γίνονται οι πιστωτικές  κάρτες Visa, Mastercard και Diners, οι χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard και οι προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, καθώς και η χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Οι πληρωμές γίνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στη διεύθυνση info@newbathroom.gr .

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

NEWBATHROOM Ι.Κ.Ε.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR39 0172 2640 0052 6410 1571 047

OPTIMA BANK

IBAN: GR32 0340 0350 0350 0107 1027 197

ΕΘΝΙΚΗ

IBAN: GR32 0110 8940 0000 8940 0530 906

Αν δεν έχετε λογαριασμό στις παραπάνω τράπεζες και θέλετε να κάνετε μεταφορά από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη και η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης . Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα μπαίνει σε διαδικασία αναμονής.

Παρακαλούμε να κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

Πληρωμή με PayPal : Προσφέρεται πληρωμή μέσω της πλατφόρμας PayPal, διασφαλίζοντας έναν από τους ποιο σύγχρονους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (αντικαταβολή) : Υποστηρίζεται μόνο στις περιπτώσεις που το προϊόν αποστέλλεται μέσω courier και ισχύει για όλες τις περιοχές της Ελλάδος που εξυπηρετούν οι συνεργαζόμενες εταιρείες και μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων μέχρι τα € 200,00. Η υπηρεσία προσφέρεται με επιβάρυνση 5€

Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας, τυχών πληρωμή ή προκαταβολή δεν επιστρέφεται, παρα μόνο σε αποδεδειγμένη αδυναμία παράδοσης του προϊ’οντος με ευθύνη του Newbathroom.