ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Μετά την προσθήκη των προϊόντων που επιθυμείτε στο «καλάθι αγορών», επιλέξετε “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” ή “ΤΑΜΕΙΟ”. Στη συνέχεια εισάγετε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα εμφανιστεί ο τρόπος αποστολής καθώς και η χρέωσή της μεταφοράς των προϊόντων

 Οι αποστολές εκτελούνται είτε με courier είτε με πρακτορείο μεταφορών, επιλέγοντας το πιο συμφέρον κόμιστρο για τον πελάτη μας. Σε κάποια πολύ ευπαθή ή μεγάλου βάρους και όγκου προϊόντων, τα μεταφορικά χρεώνονται κατόπιν συμφωνίας ώστε να εξασφαλίσουμε την μικρότερη χρέωσή σας.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier και μεταφορών είναι οι: ACS, COMVOS EXPRESS & TRANSCOMBI EXPRESS.

Η μεταφορά των προϊόντων γίνετε μέχρι τον χώρο σας με εξαίρεση :

  • Προϊόντα που μεταφέρονται μέσω πρακτορείου μεταφορών που η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου στο πλησιέστερο από την είσοδό σας σημείο προσέγγισης του οχήματος.
  • Σε περίπτωση πολύ δύσβατης ή απομακρυσμένης περιοχής που η παράδοση και η χρέωση γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση που παραδοθεί η παραγγελία σε δική σας επιλογής courier ή πρακτορείο μεταφορών.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων προσμετράται από την στιγμή που τα προϊόντα βρίσκονται στην αποθήκη μας και υπολογίζεται ανάλογα με την τοποθεσία και την δυσκολία προσέγγισης των μεταφορικών – courier, από τρεις (3) έως πέντε (5) εργάσιμες ημέρες (Δεν προσμετρούνται Σαββατοκύριακα και επίσημες ή εθιμοτυπικές αργίες ).

Η newbathroom., δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελιών που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή αφορούν περιπτώσεις ανωτέρας βίας, για παράδειγμα ακραία καιρικά και μη φαινόμενα, απεργίες κ.α.