Τρόποι Πληρωμής

  1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (αντικαταβολή):

Αντικαταβολή είναι δυνατή μόνο μέσω αποστολής με courier (ταχυμεταφορική). Η επιπλέον χρέωση για αντικαταβολή είναι 3€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 

Στη συνέχεια, μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Αποστολή προϊόντων

Το newbathroom.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα.

 

  1. Θεσσαλονίκη και Προάστια: α) Οι παραγγελίες αξίας άνω των 200€ παραδίδονται με δικά μας μέσα.
    β) Οι παραγγελίες αξίας έως 200€ η χρέωση είναι 5€.

 

  1. Υπόλοιπη Ελλάδα:Οι παραγγελίες αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής του πελάτη. Το newbathroom.gr μπορεί να επιλέξει πρακτορείο μεταφορών για λογαριασμό του πελάτη.

Οι παραγγελίες μικρού όγκου μπορούν να αποσταλούν και με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier).

Σε κάθε περίπτωση, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη, και θα γίνονται γνωστά κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Σημαντική σημείωση: Στην περίπτωση παράδοσης με πρακτορείο μεταφορών, η παράδοση αφορά την εκφόρτωση στο ισόγειο της διεύθυνσης. Για παράδοση των εμπορευμάτων σε όροφο, οφείλετε να το διευκρινίσετε την στιγμή της παραγγελίας.

Επίσης, τα προϊόντα παραδίδονται σε σταθερό έδαφος ή πεζοδρόμιο. Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση, εάν το έδαφος δεν το επιτρέπει.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων(14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα ορίζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περιπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν παραληφθεί ζημιωμένο, οφείλετε να ενημερώσετε το newbathroom.gr  εντός 48 ωρών. Πέραν αυτού του χρονικού ορίου, θεωρείται ότι τα προϊόντα παραλήφθηκαν άθικτα, και δεν θα γίνει δεκτή η επιστροφή τους.

Εγγυήσεις

Όλα τα προϊόντα του newbathroom.gr έχουν εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα η οποία αναφέρεται στις λεπτομέρειες του προϊόντος.

Έναρξη περιόδου της εγγύησης ορίζεται η αναγραφόμενη ημερομηνία πώλησης στο αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

Το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί στην έδρα μας και εφόσον διαπιστωθεί οποιοδήποτε κατασκευστικό ελάττωμα από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας τότε θα αντικατασταθεί ή θα επισκευαστεί και στη συνέχεια θα επιστραφεί στον πελάτη.

Η εγγύηση δεν καλύπτει το κόστος τοποθέτησης, επανατοποθέτησης καθώς και τα έξοδα αποστολής από και πρός την εταιρεία μας.